3 november 2018 - 2 workshops

2 workshops - Locatie: Tiensevest 60, 2e verdiep in Leuven bij onze nieuwe partner Musicalcompagnie Mithe.   

 

9-12u: Singing, movement and staging met Jeanne Dambreville, koordirigente en danseres.

Of je nu professioneel bent of amateur, als je beweegt op een podium, dien je je ademhaling aan te passen aan stem geven en bewegen. Als er een choreografie aan te pas komt wordt het belangrijk dat je ademvoering laagt blijft zodat je niet buiten adem gaat zingen.

Jeanne Dambreville, zangeres, danseres en koordirigente weet als geen ander hoe het hele proces in elkaar zit en geeft zeer nuttige tips en oefeningen.

Geschikt voor iedereen die al eens op een podium staat of wil staan als amateur of (pre)professioneel, ook zeer interessant voor koorzangers!

 

13-16u "Body and Voice, the link”: manuele zelftherapie voor een vrijere en flexibelere stem met Emmanuelle Trinquesse, zangeres en fysiotherapeute. Geschikt voor iedereen die zich van gezond stemgebruik bewust is.

Emmanuelle Trinquesse is docent vocale techniek en zang sinds 2001,

Zij is ook Fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het aanleren en her-aanpassen van het lichaam door manuele therapie toegepast op de zangstem, en relaxologe, gespecialiseerd in het in evenwicht brengen van stem en emotie.

Op de workshop zal zij zangers en sprekers helpen hun vocale vaardigheden snel en degelijk te ontwikkelen, maar ook om zangleraren manuele therapie vanuit een nieuwe mondiale en fysiologische hoek te laten begrijpen.

Deadline inschrijvingen 23 oktober

Graag hier registreren.

Toegangsprijzen per workshop:  

Niet leden: € 85 (€ 45 studenten) - leden Evta-Be € 50 (€ 30 studenten)

Wie inschrijft voor de 2 dagdelen betaalt als niet-lid slechts 153€ (81€ studenten) - als lid: 90€ (54€ studenten).

Wie na de deadline inschrijft dient per workshop 5€ meer te betalen, zowel als lid als niet-lid.

Schrijf het juiste bedrag over op BE69 0688 9438 3978 met vermelding van dezelfde naam als voor je inschrijvingen vermelding van de titel van de workshop en of je lid of niet-lid bent.

Eens je betaling toegekomen op onze rekening ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt hiervoor geen bevestiging meer. Na de deadline ontvangt elke deelnemer nog een mail met details over het verloop van de workshop en een wegbeschrijving.