Eurovox 2020

Eurovox 2020 in Edinburgh is een geweldige kans voor zangers en zangdocenten alle stijlen, artistieke en zang-wetenschappelijke onderzoekers om de verschillende Masterclasses en lezingen bij te wonen of hun werk aan een internationaal publiek te presenteren. Deze conferentie is bedoeld voor iedereen die les geeft op scholen, conservatoria of universiteiten of werkt met koren, individuen of groepen; jong of oud; professioneel of amateur.
Het wil zangeraren uit alle landen samenbrengen om van elkaar te leren.

Alle elementen in het congres zoals masterclasses, workshops en presentaties zullen zich concentreren rond het centrale thema 'Laat de hele wereld in elke hoek zingen'.

 

Eurovox EVTA Young Professionals Program (YPP)  https://eurovox.eu/singers/  
Als onderdeel van Eurovox zullen verschillende presentatoren masterclasses of workshops geven waarvoor zangers nodig zijn. Het Young Professionals-programma is ontworpen om jonge gevorderde tertiaire zangers of afgestudeerde zangers uit heel Europa in staat te stellen zich aan te melden als een van deze zangers. De deadline voor aanmelding is 1 november 2019 en deelnemers worden uiterlijk 1 december 2019 op de hoogte gebracht van de resultaten.

Ontdek alle details van de auditieprocedure op de EVTA-website.

Dit is een unieke kans en we hopen dat sommige Evta-be -leden hun studenten zullen aanmoedigen  voor dit evenement. Als u informatie nodig hebt die niet op de bovenstaande website staat, neem dan contact op met Penelope Price Jones: penelope.price.jones@aotos.org.uk