Ledennieuwtjes

 Evta-Be geeft de actieve leden de gelegenheid om hun concerten- workshops - lezingen - onderzoek via dit kanaal bekend te maken.

Geef je binnenkort een concert, workshop, lezing of kreeg je een speciale vermelding? Laat het ons weten via info@evta-be.com en wij plaatsen het op deze site.

De inhoud van deze meldingen valt voll​edig onder de verantwoordelijkheid van de afzender. De naam van de afzender wordt telkens vermeld.

Klik telkens op de afbeelding voor meer uitleg over onderstaande activiteiten.

Semi-occluded vocal tract technieken binnen stemtraining: tips & tricks

De Stemkliniek van AZ Sint-Jan wil zich op de Werelddag van de stem verdiepen in het effect van semi-occlusie op fonatie. Via evidence based practice wordt vanuit de wetenschappelijke literatuur een denkkader geboden voor de praktijk. We gebruiken allemaal semi-occluded vocal tract technieken in stemtherapie of stemcoaching. Dit gaat van de traditionele resonantie of accentmethode naar minder gekende oefeningen zoals Flowball of wave in a cave. Er zijn talloze technieken mogelijk. Maar... wat gebruik je bij welke pathologie, met welke oefening begin je best, hoe kan je de moeilijkheidsgraad systematisch opbouwen en hoe creëer je transfer naar spontaan spreken of zingen? Tijdens deze namiddag wordt op die vragen een antwoord gezocht. Zo kan je voor elke stem een op maat gemaakt oefenparcours samenstellen.

Locatie: auditorium AZ Sint-Jan
Datum: 16 april van 13u30  tot 16u30, met aansluitend een netwerkmoment

Voor deelname: bevestigingsmail sturen naar gertie.vandendriessche@azsintjan.be

 

Kostprijs: 20 euro (over te schrijven op BE03 7360 3415 5784 met de vermelding NAAM+dag van de stem)

 

 (Klik op de afbeelding)

 

(Klik op de afbeelding)