Pevoc 2019

27 tot 30 augustus Pevoc in Kopenhagen.
Voor het programma klik hier
De verschillende topics: medical-voice pedagogy-voice therapy-basic science.
In het kader van Voice Pedagogy zal er een Masterclass en rondetafel gesprek zijn "Flexibility and hearing in voice production" ​met 3 zangdocenten verschillende stijlen en 3 zangstudenten in verschillende stijlen, die samen zullen werken. In het panel zitten twee van de vier Keynote sprekers en twee sprekers die ook op ons laatste symposium te gast waren.  Enkele Belgische leden uit verschillende stem- omringende beroepen, allen lid van Evta-Be zullen het panel vervolledigen.

EVTA leden (dus automatisch ook Evta-Be) krijgen 10% vermindering op hun inschrijving op voorwaarde dat zij geregistreerd zijn en betaald hebben voor 5 mei.
Klik hier  om je te registreren, klik dan bovenaan die pagina op 'You can register online HERE'. Onderaan de pagina bij Register as:*staat EVTA vermeld.

Ga je naar Pevoc, geef je er een lezing of presenteer je een poster? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten op info@evta-be.com.

 

EVTA, de Europese overkoepelende vereniging,  bevordert de uitwisseling tussen de verschillende lidstaten en alle aangesloten leden die zich bezighouden met artistiek, vocaal-technisch of wetenschappelijk onderzoek.
Iedereen die een voorstel heeft en in het Engels kan presenteren of lesgeven, wordt verzocht een samenvatting in te dienen met cv en foto in Word (maximaal 1 A4-pagina). Stuur het abstract naar onze onderzoekscoördinator, Lieve Jansen. We zullen indien nodig contact opnemen met de afzender voor verdere details.

Presentatoren kunnen volgende onderwerpen indienen (in het Engels):
Workshops
Masterclasses
Lezingen
Presentaties

Op deze pagina  vind je al een eerste reeks abstracts over artistiek, vocaal-technisch, of wetenschappelijk onderzoek. 
Heb je interesse in een of meerdere onderwerpen en zou je die graag in onze programmatie willen terugvinden? Mail ons, wij willen graag met je vraag rekening houden.